De Dwarsdrijver

inclusief integratie webshop

Bezoek website


Over ditproject
De Dwarsdrijver is hét speciaalbier van Voorhout. Begin 2016 bracht ondernemer en bierliefhebber Robin Schrijer twee speciaalbieren op de lokale markt. Hoewel de Dwarsdrijver pas enkele maanden geleden gelanceerd is, is het nu al uitgegroeid tot een begrip in Voorhout. Om de Dwarsdrijver ook online te kunnen verkopen, schakelde Robin de hulp in van webvid.nl.

De Dwarsdrijver bevat een webshop met 7 artikelen. De webshop is van alle gemakken voorzien om te gebruiker snel artikelen te kunnen laten selecteren en deze vervolgens af te rekenen. De webshop is op alle (mobiele) apparaten te gebruiken. Naast de begeleidende teksten zijn ook de productfoto’s door onlinemetwordpress.nl verzorgd. Naast de webshop bevat de website tevens enkele informatieve pagina’s over de bieren en verkooppunten.

Door de integratie van de webshop wordt Robin in staat gesteld de naamsbekendheid van het biermerk te verhogen en ook door te groeien in de verkoop. De website wordt gecommuniceerd via veel offline kanalen en bereikt een grote groep vertrouwde klanten.


de-dwarsdrijver-01
de-dwarsdrijver-02