Ik Ben Blij Gastouderopvang

o.a. foto’s gastkinderen, veelgestelde vragen, overzicht diensten

Bezoek website


Over ditproject
Sonja Godijn heeft al een aantal jaar een gastouderopvang in Voorhout. Met veel plezier past zij maandag tot en met vrijdag op enkele kinderen. Maar aangezien zij nog ruimte had voor meer oppaskinderen, wilde ze graag haar oude website vernieuwen. Met een nieuw online visitekaartje hoopt ze potentiële klanten enthousiast te maken. Hiervoor schakelde zij de hulp in van webvid.nl.

Ikbenblij.net straalt de vrolijkheid en het enthousiasme van de kinderopvang uit. Door de gekozen lettertypes en kleurencombinaties krijgt de website een speels effect mee. Ook de vele aanwezige foto’s geven de bezoeker een goede indruk hoeveel vreugde de gastouderopvang met zich meebrengt. De informatie op de website is minimaal, maar in de basis voldoende voor potentiële klanten.

De nieuwe website is gecommuniceerd via posters in winkels. Hierdoor werd er een belangrijke koppeling gemaakt tussen de fysieke en de online wereld. Mensen worden via de poster uitgenodigd een bezoek te brengen aan de vernieuwde website. Meerdere ouders zijn hierdoor gedesinteresseerd geraakt in de gastouderopvang van Sonja.


ik-ben-blij-gastouderopvang-voorhout-1
ik-ben-blij-gastouderopvang-voorhout-3